1. évad

Star Wars: Andor 1. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Star Wars: Andor sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Star Wars: Andor sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 12

Főszereplők: Diego Luna , Stellan Skarsgård , Kyle Soller ,





Epizód lista

Ep.1 Kassa

Megjelent: 2022-09-21

Cassian Andor meggondolatlan válaszkeresése múltjával kapcsolatban kőrözött emberré teszi.

Ep.2 Tőlem hallották

Megjelent: 2022-09-21

Cassian arra törekszik, hogy barátaival és családjával rendezze a Ferrix-i ügyeit, miközben taktikai erők közelednek egy olyan megszállott ügynök vezetésével, akit a törvény és a rend megőrzése vezérel. Eközben egy titokzatos ember érkezik a bolygóra Cassienhez.

Ep.3 Leszámolás

Megjelent: 2022-09-21

A kordon megfeszül, ahogy a taktikai katonák közelednek célpontjukhoz: a menekülő Cassian Andorhoz. Cassian kétségbeesetten próbálja elkerülni a letartóztatást, és felveszi a kapcsolatot egy titokzatos, de jó kapcsolatokkal rendelkező férfival, aki pénzzel, külvilági eszközzel és talán egy teljesen új irányvonallal látná el őt.

Ep.4 Aldhani

Megjelent: 2022-09-28

Cassian csatlakozik egy küldetéshez, hogy beszivárogjon az Aldhani birodalmi helyőrségébe. Eközben a Coruscanton a Birodalmi Biztonsági Iroda ügynökei elkezdik összeszedni a Ferrixen történt zavargással kapcsolatos információkat, míg Mon Mothma szenátor óvatosan irányítja az intrikák hálóit.

Ep.5 A fejsze felejt

Megjelent: 2022-10-05

Cassian számára nem magától értetődő, hogy csapatjátékos legyen, de a merész küldetés, hogy beszivárogjon egy birodalmi helyőrségbe, megköveteli tőle. A művelet már hónapok óta tervezési szakaszban van. A küldetés legújabb tagjaként Cassiannak el kell oszlatnia csapattársai bizalmatlanságát.

Ep.6 A Szem

Megjelent: 2022-10-12

Színes helyi ceremóniák és látványos meteorológiai fényshow szolgál fedezékül Cassian Andornak és a beszivárgó csapatnak, akik előretörnek küldetésükön, hogy beszivárogjanak egy erősen megerősített birodalmi helyőrségbe.

Ep.7 Bejelentés

Megjelent: 2022-10-19

Az Aldhani-rablás következményei gyorsak és szeizmikusak, akcióba lendítve a Coruscant birodalmi biztonsági hivatalát, és további intrikákra késztetve Mon Mothma szenátort. Eközben Cassian Andor hazatér, és egy nagyon megváltozott Ferrixet talál.

Ep.8 Narkina 5

Megjelent: 2022-10-26

A Birodalom elfogja Cassiant, de még nincsenek tisztában valódi kilétével és múltjával.

Ep.9 Senki sem hallgatózik!

Megjelent: 2022-11-02

A börtönben - szigorú megfigyelés alatt - Cassian és szövetségesei elkezdik megtervezni a szinte lehetetlen szökést.

Ep.10 Egy kiút van

Megjelent: 2022-11-09

Ritka lehetőség adódik, és itt az ideje, hogy Cassian és szövetségesei cselekedjenek. Mindeközben, hogy biztosítsa a lázadás jövőjét, Mon Mothma új üzletet köt nagyon magas költségekkel.

Ep.11 Ferrix leánya

Megjelent: 2022-11-16

Újra szökésben, Cassian megtervezi a következő lépését, remélve, hogy visszatér a Ferrixre, mielőtt túl késő lenne.

Ep.12 12. epizód

Megjelent: 2022-11-23

A számos érdeklődési kör által megcélzott, menekülő Cassian hazatér, miközben a Ferrix a lázadás szikráját tapasztalja meg.