Első évad

Oltári csajok Első évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

Oltári csajok sorozat Első évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Oltári csajok sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Első évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 101

Főszereplők: Michl Júlia , Jaskó Bálint , Anna Sisa Horváth ,

Epizód lista

Ep.0 Bevezető epizód

Megjelent: 2017-10-28

Az Erdész család középső lánya, Hajnal eljegyzése lesz. Az eljegyzést követő másnapon a nagynéni egy levelet hagy ott a hotelben.

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2017-10-30

Piros újra találkozik a motoros sráccal, de elbizonytalanodik, hogy tetszik-e neki. Márk elhatározza, hogy visszaszerzi Hajnit és jóváteszi, amit tett. A lányok nevelőapja, Béla elolvassa Tünde levelét, amiben meglátja a hatalmas lehetőséget.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2017-10-31

Az Erdész lányok megegyeznek, hogy pusztán Béla sürgetése miatt egyikük sem fog megházasodni. Piros Lehel segítségével nyomozásba kezd Kornél után. Eközben Márk és János terveket szőnek, hogy hogyan tudná Márk Hajnalt visszaszerezni. Jánosnak támad egy brilliáns ötlete.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2017-11-01

Hajnal le akarja zárni a kapcsolatát Márkkal, mivel újra csalódik benne. Ebben Angéla is támogatja, akinek az a célja, hogy elterelje Hajnal gondolatait Márktól. Kornél titokzatos látogatója balesetet szenved. Piros rájön, hogy mekkorát tévedett Kornéllal kapcsolatban.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2017-11-03

Angéla férjet akar fogni, de meggyűlik a baja az online társkeresővel. Furcsa hívásokat kap. Piros nem érti, hogy Kornél miért küld felé vegyes jeleket. Karola (a Büró Kávéház vezetője) arra bátorítja Pirost, hogy adjon még egy esélyt a sorsnak, mert egy ötlete támadt, hogy hogyan kerülhetne közelebb hozzá.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2017-11-06

Szilvia Manfréd segítségével teszteli Angéla lojalitását. Karola indokot keres, hogy Piros áthívja Kornélt szerelni hozzájuk. A szerelés közben egy másik problémára derül fény, ami megoldásában közelebb kerülnek egymáshoz. Márk bevallja apjának, hogy kivel csalta meg Hajnalt.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2017-11-07

Angéla rájön, Szilvia csapdába csalta, ezért Jánost megzsarolja, hogy segítsen neki. Piros megmenti Lehel napját és állásajánlatot kap cserébe. Márk, hogy feledtesse hűtlenségét, újra megpróbálja visszahódítani Hajnalt. Egy nagyszabású tervet kovácsol.

Ep.7 7. epizód

Megjelent: 2017-11-08

Hajnal először hallani sem akar arról, hogy ő is randizzon. Márkot a féltékenység gyötri, de nem Hajnal miatt. Karola betegségeket színlel, hogy „randizhasson” egy dokival, akivel találkozott munkahelyén. Piros tesóprogramra hívja Angélát, amin Piros gyanakodni kezd testvérére.

Ep.8 8. epizód

Megjelent: 2017-11-09

Angéla elintézi egy kozmetikai blogger látogatását a szalonba. Időközben elmegy az áram és Angéla kénytelen Márk segítségét kérni és ő már megint nem tud neki nemet mondani. János végre ráhajt Hajnalra, de vetélytársa akad: Xavér. Kornél vitába keveredik az anyjával és majdnem lebukik.

Ep.9 9. epizód

Megjelent: 2017-11-10

Karolának az új orvosa nagyon megtetszett és úgy érzi, hogy randizni kellene vele. Karola randizás helyett valami komolyabb dologgal találja szembe magát. Hajnal és friss barátja románcát Angéla egy aljas csellel szabotálja. Piros nem érti, hogy Kornél hirtelen miért lett ellenséges vele.

Ep.10 10. epizód

Megjelent: 2017-11-13

Hajnal olyan felfedezést tesz, ami mindent megváltoztat, amit eddig gondolt Márkról. Pirost meglátogatja gyerekkori jó barátja, Guszti, aki azt hiszi, a lány belé szerelmes. Jánost letöri, hogy nem jutott egyről a kettőre Hajnallal. Hogy felviduljon, végül egy escort lányt hív, ami több gondot okoz, mint várta.

Ep.11 11. epizód

Megjelent: 2017-11-14

Hajnal még elszántabban rendbe akarja hozni Márkkal a kapcsolatát. János kénytelen vendégül látni a hosztesz lányt és a pasiját, akik tovább zsarolják Jánost. Angéla tudomást szerez róla, hogy Kornél milyen gazdag, és megpróbálja ezt kihasználni.

Ep.12 12. epizód

Megjelent: 2017-11-15

Angéla ráhajt Kornélra, ám Piros tetten éri. Karola több mindenben csalódik, miközben rejtélyes fájdalom gyötri. Hajnalt Márk hűtlenségének emléke kísérti.

Ep.13 13. epizód

Megjelent: 2017-11-16

Márk és Hajnal Franciaországba készülnek éppen akkor, amikor beindul Márk zenei karrierje. Piros váratlan szerelmi vallomást kap. János rájön, hogy a nő, akivel Márk lefeküdt az eljegyzése másnapján, nem más, mint Angéla.

Ep.14 14. epizód

Megjelent: 2017-11-17

Karola ártatlan szédelgéséről kiderül, hogy súlyos betegség. János meg akarja osztani Hajnallal azt, amit megsejtett Márkról és Angéláról. Piros gyanúja, hogy Béla hazudik Hópihéről, igaznak bizonyul.

Ep.15 15. epizód

Megjelent: 2017-11-20

Karola benevezte a Bürót egy versenyre, amire Hajnalnak kell főzni. Hajnal idegesen készül a versenyre, amihez János boldogan ajánlja fel a segítségét, aminek sajnos nem lesz jó vége. Piros Béla után nyomoz, és hazugságon kapja. Márk Hajnal helyett Angélával megy tánciskolába.

Ep.16 16. epizód

Megjelent: 2017-11-21

Angéla rájön, imponál neki Márk. Egy munka újra összehozza őket, amikor Márknak sminkesre van szüksége egy fiatal énekesnő fotózásához. Hajnal és János görbe estéje botrányba fullad. Béla ismét hazudik Pirosnak, de nem veszi be a maszlagot.

Ep.17 17. epizód

Megjelent: 2017-11-22

Piros azt hiszi, a család anyagi gondokkal küzd, de Béla ennek ellenkezőjéről próbál meggyőzni mindenkit. János úgy dönt, hogy lemond Hajnalról, és megismerkedik egy új lánnyal, akitől randevút kér. Angéla biztos benne, hogy Márk róla írta a dalt.

Ep.18 18. epizód

Megjelent: 2017-11-24

Piros besegít Kornélnak egy kis extra munkával, pedig lehet, pont emiatt nem fog összejönni a dolog a fiatalok között. Úgy tűnik, János is megtalálhatja a boldogságot. A Hajnalnak rendezett meglepetésbulin mindenki boldognak tűnik, egy ember kivételével.

Ep.19 19. epizód

Megjelent: 2017-11-27

Angéla Márk újonnan felfedezett énekesnőjét használja saját érdekei érvényesítésére. Karola elfogadja azt a tényt, hogy a betegsége sokkal komolyabb, mint ahogy eddig kezelte. A meglepetésbulin Piros és Kornél végre közelebb kerültek egymáshoz, de a fiúnak valami rejtélyes ügye ismét közbeszól.

Ep.20 20. epizód

Megjelent: 2017-11-28

Szilvia galádul ellopja Angéla ötletét és sajátjaként prezentálja a befektetőnek. János és a csinos edzőnő szintet lép a kapcsolatukban. István dühösen kéri számon Márkot, mert úgy gondolja, hogy újra megcsalta Hajnalt.

Ep.21 21. epizód

Megjelent: 2017-11-29

Visszaemlékezés arra, hogy a főszereplők hogyan találkoztak egymással.

Ep.22 22. epizód

Megjelent: 2017-11-30

Hajnal megpróbálja levezetni a haragját Angélán. János és Enikő együtt pihenik ki az edzőtermi kalandjukat, így közelebb kerülnek egymáshoz, ám egy váratlan vendég megzavarja az idillt.

Ep.23 23. epizód

Megjelent: 2017-12-01

Hajnal még mindig nagyon érzékeny, ezért amikor Karola a diétája miatt megváltoztatja a Büró menülistáját, Hajnal összeveszik főnökével is, és elhatározza, hogy mostantól az álmainak fog élni. Kornél felkeresi Pirost a munkahelyén, hogy bocsánatot kérjen. Béla ismét pókerezni megy.

Ep.24 24. epizód

Megjelent: 2017-12-04

Angéla zsarolással ráveszi Kornélt, hogy segítsen neki jóvá tenni a tettét. Hajnal még mindig maga alatt van, emiatt azt fontolgatja, hogy maga mögött hagy mindent. Piros számára hatalmas érzelmi terhet jelent, hogy megtartsa Béla titkát, még hazudnia is kell Béla miatt, ami nagyon nehezére esik.

Ep.25 25. epizód

Megjelent: 2017-12-05

Ildikó megtudja az igazat, hogy kivel csalta meg Hajnalt Márk. Ildikó gyanúsnak találja, hogy Béla miért nem akar feljelentést tenni a támadás miatt. Piros egyre furcsábbnak találja Kornél viselkedését. Márk találkozik egy rejtélyes nővel a múltjából.

Ep.26 26. epizód

Megjelent: 2017-12-06

Hajnal hiába bocsátott meg könnyen Jánosnak, a lány bizalmát mégsem nyeri teljesen vissza. Jánosban feltámadnak régi érzései Hajnal iránt. Márknak szembe kell nézzen az apaság első nehézségeivel. Ildikót Béla szerencsejáték-függősége bajba sodorja.

Ep.27 27. epizód

Megjelent: 2017-12-08

Karola meglátja Kornélt a kórházban, és elmeséli Pirosnak, hogy Kornél beteg lehet. Piros aggódni kezd, hogy Kornél esetleg egy betegséget titkol előle. Márk nem tudja kire hagyni a lányát, így magával viszi a zenestúdióba. Rájön, nem könnyű egy apa dolga. Béla kénytelen bevallani Ildikónak, hogy újra elkezdett játszani.

Ep.28 28. epizód

Megjelent: 2017-12-11

János Hajnallal kettesben töltené a napot, amikor betoppan Enikő. Hajnal megtudja, hogy Márknak van egy tízéves kislánya. Piros és Angéla leutaznak Gödöllőre, hogy kiderítsék, mit titkol Béla.

Ep.29 29. epizód

Megjelent: 2017-12-12

Márk élete minden fronton összeomlani látszik, mert valóban nehézséget okoz az apa szerep, Karola azonban besegít neki. A lányok tudomására jut a családi csőd, ami miatt a három lány kénytelen megint összefogni, testvéri kupaktanácsot tartanak, Angéla azonban megint külön úton akar járni.

Ep.30 30. epizód

Megjelent: 2017-12-13

Enikő ráébred, hogy János kibe szerelmes valójában. Piros és Karola az internet segítségével skizofréniát diagnosztizálnak Kornélnál. Amikor Kornél fülébe jut az abszurd feltételezés, meg akarja viccelni a Pirost. Vajon hogy sül el ez a tréfa? Ildikó egy óriási titkot tár fel Béla előtt.

Ep.31 31. epizód

Megjelent: 2017-12-14

Kornél úgy érzi, a lány nem tudja őt elfogadni olyannak, amilyen, ezért Kornél fontos elhatározásra jut Pirossal kapcsolatban. Ildikó elmeséli Bélának a titkát. János bevallja Hajnalnak, hogy szerelmes belé.

Ep.32 32. epizód

Megjelent: 2017-12-15

Ugyan megtört a jég Piros és Kornél között, de Piros nem sem tud közelebb kerülni Kornélhoz. Hajnal megtudja, hogy Karola mennyire beteg, ezért Karola titoktartásra kéri Hajnalt, amit a lány meg is ígér neki. Angéla mindent megtesz azért, hogy megszerezze magának Márkot férjjelöltnek.

Ep.33 33. epizód

Megjelent: 2017-12-18

Lehel megbizonyosodik róla, hogy Kornél többet érez Piros iránt. Angéla egy hazugsággal hazaküldi Pirost a birtokra, hogy kettesben maradhasson Noémivel. Ezzel Angéla belopja magát Noémi szívébe és ezzel egyben újra Márkéba is.

Ep.34 34. epizód

Megjelent: 2017-12-19

Piros és Kornél kapcsolata végre előrelép egyet, randizni kezdenek. Hajnal hiába érzi nagy tehernek Karola titkát, mégis további áldozatokat hoz érte, még Jánosnak is hazudik. Angéla Noémit használja ahhoz, hogy megváltoztassa Márk véleményét magáról, ami úgy tűnik, működik. De ennek keresztbe tesz-e valaki?

Ep.35 35. epizód

Megjelent: 2017-12-20

Kornél belefut apja régi üzlettársába, és elhatározza, hogy segít rajta. Hajnal ráébred, hogy Angéla és Márk valódi érzéseket táplál egymás iránt. Manfréd, Angéla és Szilvia megbeszélést tartanak a szépségszalonban a következő évi tervekről. Manfréd tudomást szerez arról, hogy Angéla kamuférjet keres.

Ep.36 36. epizód

Megjelent: 2017-12-21

Hajnal kedvéért János stílust vált, de elég lesz ez ahhoz, hogy végre megakadjon rajta a lány szeme? Manfréd külföldi útjáról Angéla számára ajándékot hoz. Célba ér-e végre Manfréd udvarlása? András és Richárd izgulnak a találkozójuk miatt, ami Kornél jóvoltából jól alakul. De belerondít-e Lili a találkozóba?

Ep.37 37. epizód

Megjelent: 2017-12-22

Piros és Kornél randevúja nem úgy alakul, ahogy eltervezték. János meghívja Hajnalt egy romantikus vacsorára. János izgatottan készül az estére, de Hajnal megfeledkezik a vacsorameghívásáról, amin János kiborul. Angéla és Manfréd randiznak.

Ep.38 38. epizód

Megjelent: 2017-12-27

Márk gyanakodni kezd Jánosra, hogy szerelmes Hajnalba. Karola elmeséli Kálmánnak János fogantatásának történetét. Vajon el tudja-e mindenki fogadni Angéla és Manfréd kapcsolatát? Piros segít Kornélnak a motortolvaj azonosításában, és a rendőrségen egy nagy meglepetésben lesz részük.

Ep.39 39. epizód

Megjelent: 2017-12-28

Piros kérésére Lehel pénzügyi tanácsot ad Bélának, de végül az ügyvéd is tud segíteni Lehelnek. Hajnal meg akarja tréfálni Karolát, de lehet, hogy a dolog túl jól sikerül. Lili látszólag támogatja, hogy Richárd visszavegye Andrást a vállalatba, de Lili végül szabotázsakciót indít András ellen.

Ep.40 40. epizód

Megjelent: 2017-12-29

Karola korábbi kérésére Kálmán megtalálja azt a három férfit, akik között kell lennie János apjának. Márk aggódik, mert Noémi nem eszik, rémálmai vannak, ezért Márk Ildikótól kér tanácsot. Piros nem bízik Kornélban, ezért újból követi és újabb titokra derül fény.

Ep.41 41. epizód

Megjelent: 2018-01-02

Hajnal előbb virágot, később csokoládét kap attól a férfitól, akivel a neten ismerkedett meg, és aki nem ment el a randijukra. Jánosnak ez nagyon nem tetszik és titka is veszélybe kerül. Márk igyekszik tönkretenni Angéla és Manfréd randevúját. Lehel egyre gyanúsabbnak találja Kornélt.

Ep.42 42. epizód

Megjelent: 2018-01-03

Karola betegsége súlyosbodik, és a nő váratlanul elájul. Lebukik-e Karola a fia előtt? János nagy bajba keveredik, amikor szívességet tesz valakinek. Kornél újabb gyanús tevékenysége miatt Piros úgy dönt, saját maga fog utánajárni, hogy bízhat-e a fiúban vagy sem. Vajon mivel fog szembesülni Piros?

Ep.43 43. epizód

Megjelent: 2018-01-04

Márk talál egy újabb ígéretes énekesnőt, akit próbál befuttatni, ám ennek ára van. Vissza tudja-e szerezni János Béla pénzét? Béla szorult helyzetbe kerül. Kornél megtudja, hogy Piros eljutott ahhoz a fiatal lányhoz, aki a kórházban fekszik kómában. Ki az ismeretlen kómás szépség?

Ep.44 44. epizód

Megjelent: 2018-01-05

Hajnal találkozik Tomival, a férfival, akit a neten ismert meg. Mit szól ehhez János? János kénytelen bevallani valakinek, hogy szerelmes Hajnalba. Angéla kihasználja, hogy Ildikó haragszik Bélára, ezért mindent megtesz, hogy éket verjen Ildikó és Béla közé. Lili csapdába csalja férje korábbi üzlettársát, Andrást.

Ep.45 45. epizód

Megjelent: 2018-01-08

Manfréd véletlenül meghall valamit, ezért meglepő kérdéssel áll Angéla elé. Lili tovább folytatja mesterkedéseit annak érdekében, hogy András ne válhasson társtulajdonossá Richárd cégében. Célt érnek-e Lili mesterkedései? Hajnal rosszul lesz és kezdi sejteni, hogy mitől is.

Ep.46 46. epizód

Megjelent: 2018-01-09

Hajnal terhességének híre futótűzként terjed. Bélának támad egy ötlete, amivel kibékíthetné Ildikót. Kornélt és apját újra összehozza az András miatti aggódás. Márk Angéla miatti rosszkedvét csak tetézi, hogy nem megy neki könnyen az apaság.

Ep.47 47. epizód

Megjelent: 2018-01-10

Lili Piros elé tárja Rózsa balesetének titkát. El tudja ijeszteni Kornéltól a lányt? Ildikó túlságosan elragadtatja magát Hajnal terhességével kapcsolatban, és ez a terhesség mindenki más életét is felkavarja.

Ep.48 48. epizód

Megjelent: 2018-01-11

Vajon el tudja-e engedni János Hajnalt? Márkot megint megkísértik. Piros közbenjárásával Hajnal és Angéla kibékülnek. Béla óriási meglepetéssel készül Ildikónak.

Ep.49 49. epizód

Megjelent: 2018-01-12

Ildikó megpróbál közelebb kerülni rég elveszett lányához. Vajon mi mindenre képes Szilvia, hogy nyerjen Angéla ellen? Márk és János Manfréd sötét titka után nyomoznak.

Ep.50 50. epizód

Megjelent: 2018-01-15

Márk akcióba lép, hogy leleplezze Manfréd titkát és ezzel elérje célját. Mit szól ehhez Angéla? A Gyémánt kozmetikumok arca fotózáson Szilvia aljas módon tönkreteszi Angéla esélyeit. Piros bemegy a kórházba megérdeklődni Rózsa iránt. Piros galibát okoz a kórházban – de vajon hogyan reagál erre Kornél?

Ep.51 51. epizód

Megjelent: 2018-01-16

Az első csók után Kornél és Piros végre közelebb kerülnének egymáshoz, ám valaki megzavarja őket. Kornél szorult helyzetbe kerül, apja tanácsát kéri. Egy vita hevében Karola olyasmit vág Hajnal fejéhez, amit maga is megbán. Angéla megpróbál keresztbe tenni Bélának. Ildikó nagy hírt közöl a lányokkal.

Ep.52 52. epizód

Megjelent: 2018-01-17

Kit választ Kornél: Pirost és az új szerelmet vagy Rózsát és a régi szerelmet? Viki próbál beilleszkedni a családba, de nem sok sikerrel. Mit titkol Béla és Viki? Angéla gyanút fog Szilvia múltjában, ezért kutakodni kezd, de rögtön le is bukik Péter előtt. Angéla ki tudja vágni magát a helyzetből?

Ep.53 53. epizód

Megjelent: 2018-01-18

Piros eldönti: csak azért is harcolni fog Kornél szerelméért. Viki és János egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ennek egyedül Hajnal nem örül, aki azon kapja magát, hogy kezd féltékeny lenni Vikire. Péter és Angéla randiznak. Végül Péter lakásán Angéla rábukkan Szilvia múltjának egy sötét foltjára.

Ep.54 54. epizód

Megjelent: 2018-01-19

Piros részegen olyat tesz, amit később nagyon megbán. Karola gyógyszeres kezelése nem túl sikeres, ismét gyengélkedik, Hajnal segít neki. Karola kipróbálja az új alternatívát a gyógyulásra. Kérdés, hogy beválik-e. Angéla tovább kutat és sötétebb titkokra talál Szilviával kapcsolatban, mint sejtette.

Ep.55 55. epizód

Megjelent: 2018-01-22

A részeg Piros nem csak magából csinál hülyét, de Rózsát is kórházba juttatja. Lili az eset után még eltökéltebben utálja Pirost. Hajnal rádöbben, miért nem szimpatikus neki Viki. Angéla tovább folytatja a Szilvia utáni nyomozást, segítséget kér Márktól. A Farkas lakásba váratlan vendég állít be.

Ep.56 56. epizód

Megjelent: 2018-01-23

Lili ajánlatot tesz Pirosnak, hogy távol tartsa a lányt Kornéltól. Hogyan dönt Piros? Bianca felbukkanása összezavarja mindenki életét, de leginkább Márknak okoz fejfájást. Hajnalt padlóra vágja a felismerés, hogy ő maga is szerelmes Jánosba. Bevallja-e végre Hajnal, mit érez János iránt?

Ep.57 57. epizód

Megjelent: 2018-01-24

Lehel és Piros megtárgyalják Lili ajánlatát. De vajon elfogadja-e Piros Lili ajánlatát? El tudja-e fogadni Hajnal, hogy Jánost Viki lenyúlta az orra elől? Angéla új tervet kovácsol és mindent bevet, hogy Bianca hajlandó legyen kémkedni neki Szilvia után. Bianca alkut ajánl Angélának.

Ep.58 58. epizód

Megjelent: 2018-01-25

Tünde látogatóba érkezik és szomorúan hallja a történteket Hajnal és Márk kapcsolatáról. Vajon beleegyezik, hogy verseny induljon a hozományért az Erdész lányok között? Angéla Bianca forrásától végre megtudja, milyen titok lappang Szilvia múltjában. Meg tud-e végre szabadulni Márk Biancától?

Ep.59 59. epizód

Megjelent: 2018-01-26

Bianca a kutyával eléri, hogy Márk ne küldhesse el őt. Márk próbál jó képet vágni a kutyához. Hajnal gyanút fog, hogy Karola már a gyógyszereit sem szedi a csodatabletta miatt. Karola tagadja ezt, de lelepleződik. Tünde az Erdész lányoknak jósol, de a negyedik lappal halált jósol, amit eltitkol a család elől.

Ep.60 60. epizód

Megjelent: 2018-01-29

Kornél megtudja, hogy Piros pénzért lemondott róla. Szilvia rájön, hogyan is tudná sarokba szorítani Angélát. Hajnal nyomozni kezd Karola csodaszere után. Hajnal rájön, hogy az önsegítő csoportban valaki mindenféle betegségre ugyanazt a tablettát javasolja – de vajon időben érkezik-e az eredménnyel?

Ep.61 61. epizód

Megjelent: 2018-01-30

Szilvia végre sarokba szorítja Angélát. Bianca egyre inkább frusztrált és meggondolatlan. Karola kórházba kerül, de túléli a csodatablettát, amiről kiderül, hogy természetesen nem volt csodaszer. Karolát színvallásra kényszeríti Hajnal János előtt. János vallomását Viki nem úgy fogadja, ahogy a férfi várta.

Ep.62 62. epizód

Megjelent: 2018-01-31

Hogyan reagál János, amikor megtudja az igazságot Vikiről? Angéla szorult helyzetben van, miután Szilvia kirúgta őt az üzletből. Angéla szövetséget ajánl Péternek Szilvia ellen. Vajon Péter elfogadja ezt? Karola beleegyezik, hogy randizzon Kálmánnal. Bianca megtalálja Márk gyenge pontját.

Ep.63 63. epizód

Megjelent: 2018-02-01

Enged-e Márk Bianca zsarolásának? A Herczeg villa ablakát valaki bedobja egy téglával, amíg Lili és Richárd házon kívül tartózkodnak. Vajon a Herczeg villa megrongálása csak véletlen vandalizmus, vagy egy nagyobb terv része? Kinek hisz a család: Vikinek vagy Bélának? Péter végül mégis szövetkezik Angélával.

Ep.64 64. epizód

Megjelent: 2018-02-02

Márk olyat tesz, hogy maga is meglepődik. Melyik énekes kerül ki a dalért folytatott párharcból: Bianca vagy Dóra? Sikerül-e megszereznie Angélának a körömlakk szabadalmat és ezzel legyőznie Szilviát? A történet, amit Viki Jánosnak mesél el, Angélában gyanakvást kelt és cselekvésre sarkallja. Piros esélyt kap rá, hogy belopja magát Lili szívébe – de vajon sikerül-e ez neki?

Ep.65 65. epizód

Megjelent: 2018-02-05

Kiderül, ki rongálta meg korábban a Herczeg villa ablakát. Lilinek köszönhetően nem az aratja le a babérokat, aki megdolgozott értük. Richárd felfedezése miatt Kornél gyanakodni kezd, hogy nem minden úgy történt, ahogyan azt neki elmesélték. Angéla nyomra bukkan Béla ellen, de a nyomozásban testvérei segítségére szorul. Két szerelmes szív végre egymásra talál.

Ep.66 66. epizód

Megjelent: 2018-02-06

A szerelmesek friss kapcsolatát súlyos titkok teszik próbára. Márknak tudomására jut valami, ami kihozza a sodrából, és ami Jánost is megrémíti. Egyre nagyobb a teher Karolán a hazugságai miatt. Kornél megtudja az igazat Lili összeesküvéséről. Vajon összehozza-e ez a felfedezés Pirossal? Sikerül-e Angélának hozzájutnia a keresett információhoz és lelepleznie Béla hazugságait?

Ep.67 67. epizód

Megjelent: 2018-02-07

Angéla hasznos nyomra bukkan, és folytatja a Béla utáni nyomozást, hogy bizonyítsa, a férfi hazudott Vikiről. El tudja-e fogadni János az anyja új viszonyát? Guszti randira hívja Pirost, hogy esélyt adjon egy új szerelemnek, miközben Rózsa Kornélnak szervez bulit, hogy esélyt adjon egy réginek. Az új szerelmesek szeretnék végre beteljesíteni vágyaikat, de ezzel a lebukást kockáztatják.

Ep.68 68. epizód

Megjelent: 2018-02-08

Túl tud-e lépni Piros Kornélon és hajlandó-e Gusztira is férfiként tekinteni? Szilvia minden igyekezetével azon van, hogy belerondítson Angéla és Péter új vállalkozásába. Márk nagyot csalódik egy hozzá közelálló emberben. Megtalálhatja-e végre Hajnal is a boldogságot? Lili azt tanácsolja Rózsának, hogy hazugsággal láncolja magához Kornélt. Belemegy ebbe Rózsa?

Ep.69 69. epizód

Megjelent: 2018-02-09

Kornél békülni szeretne Rózsával, de vajon emiatt hajlandó-e mindent hátrahagyni és visszatérni a régi életéhez? Rózsát közben gyötri a lelkiismeret-furdalás, amiért annyit hazudik a fiatal férfinak. Angéla és Péter igyekszik visszavágni Szilviának, és közben közelebb kerülnek egymáshoz. Kitudódik az új szerelem, ami felborzolja a kedélyeket és eddigi barátokat fordít egymás ellen.

Ep.70 70. epizód

Megjelent: 2018-02-12

A szerelmesek friss kapcsolatát súlyos titkok teszik próbára. Márknak tudomására jut valami, ami kihozza a sodrából, és ami Jánost is megrémíti. Egyre nagyobb a teher Karolán a hazugságai miatt. Kornél megtudja az igazat Lili összeesküvéséről. Vajon összehozza-e ez a felfedezés Pirossal? Sikerül-e Angélának hozzájutnia a keresett információhoz és lelepleznie Béla hazugságait?

Ep.71 71. epizód

Megjelent: 2018-02-13

Hajnalt felőröli Karola titka, és végül úgy érzi, kénytelen valakinek elmondani. Bár megvan a maga elmélete arról, mi történt, Angéla nyomozni kezd az eltűnt pénz után, és meglepő eredményre jut. Kornél megtudja, hogy Piros miért fogadta el Lili pénzét. Vajon elég ez arra, hogy a fiatal férfi megbocsátson Pirosnak? Sikerül-e végre Biancának magára vonni Márk figyelmét?

Ep.72 72. epizód

Megjelent: 2018-02-14

Noémi abban reménykedik, hogy megint összejön Márk és Bianca. Végre kiderül, milyen eredményt ért el Hajnal a gasztroblog pályázaton. János egy jó cél érdekében titkolózni kezd szerelme előtt. Hogy sikerül Piros randija? Mindenkit meglep, hogy mi történt a számláról hiányzó pénzzel. Béla megzsarolja és megalázza Gusztit, aki ezért szövetséget köt Angélával.

Ep.73 73. epizód

Megjelent: 2018-02-16

Szilvia nem nyugszik bele a vereségbe. Vajon most mit tervez Angéla ellen? És ez hogyan befolyásolja az új kozmetikum sorsát? János közben attól fél, hogy választania kell az anyja és a szerelme között. Hogy ezt elkerülje, szövetségest keres. Hogyan alakul Piros és Guszti kapcsolata? Lili végső fegyvert talál akarata végrehajtására.

Ep.74 74. epizód

Megjelent: 2018-02-19

Piros ráébred, hogy nem tudja tovább leplezni az igazi érzéseit, de nehéz eldöntenie, mit lépjen a Kornél-ügyben. Ráadásul egy helyzet megint összekényszeríti Kornéllal. János gyanakodni kezd, hogy Karola nem egy egyszerű fogfájástól szenved. Sikerül-e Karolának megtartania a titkát fia előtt? Biancát féltékenység kínozza. Szilvia bosszúja csúnya veszekedéshez vezet Péter és Angéla között.

Ep.75 75. epizód

Megjelent: 2018-02-20

Karola nyereménye komoly galibát okoz. Márk esélyt kap arra, hogy bosszút álljon ellenfelén. Hogyan reagál Piros arra, hogy Guszti beolvasott Kornélnak? Kornél a szülői nyomás hatására komoly lépésre szánja el magát. Az Erdész lányok tovább nyomoznak Béla után, és nyomra bukkannak. Béla kénytelen megállapodni Angélával. De vajon ilyen olcsón megússza a dolgot?

Ep.76 76. epizód

Megjelent: 2018-02-21

Hogyan tudja Márk feldolgozni, amit ellenfelével tett? Képes lesz-e Hajnal szembenézni az igazsággal a Jánossal történtek után? Karola attól tart, elriasztotta magától Kálmánt. Lili tovább ügyeskedik, hogy visszahódítsa Kornélt, és ezért mindent meg is tesz. Kornél segíteni szeretne az egyik barátján, ha az is hagyja. Piros rossz híreket kap.

Ep.77 77. epizód

Megjelent: 2018-02-23

Angéla valami gyanúsat talál néhai édesapja papírjai között, és attól tart, ez a valami egy még súlyosabb titok kulcsa. Vajon van valami Gábor halála körül, amit az Erdész lányok még nem tudtak? A megtört Hajnal rádöbben, mit is jelentett neki János az életében. Képes lesz Bianca megszabadulni a konkurenciától? Piros akarata ellenére Lehel nyomozni kezd Kornél után. Vajon mit derít ki?

Ep.78 78. epizód

Megjelent: 2018-02-26

Angélát megfenyegetik, majd meglepő segédet szerez a nyomozásához, de még így sem biztos, hogy sikeres lesz. Le tudja-e Karola győzni a betegségét a barátai és János segítsége nélkül? Lilinek nem tetszik Kornél viselkedése, ezért tovább manipulál. Piros értesül Lehel partizán akciójáról és nincs elragadtatva egészen addig, míg valami komoly dologra nem bukkannak.

Ep.79 79. epizód

Megjelent: 2018-02-27

Dóra végre esélyt kap arra, hogy megfizessen Biancának. Márk karrierje is veszélybe kerül, ráadásul hamar rá kell jönnie, hogy vannak emberek, akiken képtelenség segíteni. Piros addig hezitál, hogy mit kezdjen az információval, amit Lehel segítségével szerzett, hogy lehet, már késő lesz. Angéla egy kulcsfontosságú információt tud meg a lányok apjáról.

Ep.80 80. epizód

Megjelent: 2018-02-28

Tényleg csak Angéla képzeli be, hogy valami vészesen gyanús titok veszi körül a lányok édesapjának halálát? És mi köze van Bélának a történtekhez? Időben megtudja-e Kornél a döbbenetes igazságot, amit Piros és Lehel már rég ismer? Márk esélyt kap a kitörésre, de Bianca a lemezbemutató előtt olyat tesz, amivel nem csak a karrierjét, de az életét is kockáztathatja.

Ep.81 81. epizód

Megjelent: 2018-03-01

Mit tesz Kornél az információval, amit megtudott Pirostól és Leheltől? És sikerül-e Lilinek megmenteni a helyzetet? Hogyan fogadja Hajnal és Piros a Béláról szóló híreket? Szilvia igyekszik megkörnyékezni Angéla szövetségeseit, és az egyiknek visszautasíthatatlan ajánlatot tesz. Veszélybe kerül Karola egészsége, amikor úgy tűnik, nem fog eljutni a gyógykezelésre.

Ep.82 82. epizód

Megjelent: 2018-03-02

Karola egyik szerette nagy butaságot tesz, hogy segítsen a nőn. Hajnal kikotyog egy titkot, ami sok gondot okoz. Pirost gyötri a lelkiismeret-furdalás, amiért beleavatkozott Kornél életébe, és ez megint valami meggondolatlan cselekedetre sarkallja. Noémi próbára teszi Angéla türelmét, és később a kislány olyat lát, amitől nagyon kiborul.

Ep.83 83. epizód

Megjelent: 2018-03-05

Hajnal és Karola képtelen beletörődni János sorsába, és minden követ megmozgatnak, hogy kiderüljön az igazság. Karola betegsége is rengeteg gondot okoz. Noémi nem tudja feldolgozni az anyjával és az apjával történteket. Sikerül-e Angélának megtalálni a módot, hogy segítsen a kislánynak? Sikerül-e Pirosnak elérnie a célját Kornéllal kapcsolatban?

Ep.84 84. epizód

Megjelent: 2018-03-06

Angéla újabb gyanús nyomra bukkan Gábor halálával kapcsolatban, és meggyőződésévé válik, tudja, ki gyilkolta meg apját. A fájdalmaktól meggyötört Karola újabb rossz hírt kap, de talán egy régi ismerős még segíthet rajta. Noémi ragaszkodik hozzá, hogy felnőttként kezeljék Bianca tettével kapcsolatban. Lehel közbenjárására Kornél végre eldönti, mit tegyen Pirossal kapcsolatban.

Ep.85 85. epizód

Megjelent: 2018-03-07

Karolát a betegsége mellett súlyos anyagi gondok fenyegetik. Vajon talál-e segítséget időben, vagy elveszíti a Bürót? Márknak és Angélának meg kell birkóznia Bianca tettének következményeivel. Piros azon dolgozik, hogy bebizonyítsa Béla ártatlanságát, és végül megtudja a sokkoló igazat édesapjuk haláláról. Vajon mi történt három éve az Erdész lovardában?

Ep.86 86. epizód

Megjelent: 2018-03-09

Feljelenti-e Angéla Bélát az apjuk halála miatt, vagy Pirosnak sikerül ezt még időben megakadályoznia? Mi vár Biancára? Márk azt hiszi, hogy Noémi remekül megbirkózik a történtekkel. Nem is sejti, min megy keresztül a lánya. Karola és Hajnal nem hallgatnak Kálmánra, és emiatt megint feszültség keletkezik a családban. Sikerül-e Hajnalnak megbékítenie a feleket?

Ep.87 87. epizód

Megjelent: 2018-03-12

Elfogadja-e Angéla is azt, ami édesapjukkal történt, és sikerül-e Ildikó elől eltitkolni az igazságot? Karola bevallja, hogy a szerettei aggodalma megőrjíti. Csak jól szeretné érezni magát, amíg még lehet, mert úgy érzi, ő sem fog örökké élni. Ildikó végre jobban megismeri Kornélt. A nagy összeborulásban egy olyan titok derül ki, ami megdöbbenti az Erdész lányok édesanyját.

Ep.88 88. epizód

Megjelent: 2018-03-13

Ildikó szembesül az igazsággal néhai férjével kapcsolatban, és döntenie kell, megbocsájt-e Bélának. Noémi furcsa viselkedése végre szemet szúr valakinek. Kálmán olyat lát a Büró irodájában, amire nem számított. Hajnalnak sem könnyű feldolgozni az édesapjával történteket, és még az is kétségessé válik, a párizsi tanfolyamra el tud-e utazni. Angéla megtalálja Szilvia Achilles-sarkát.

Ep.89 89. epizód

Megjelent: 2018-03-14

Kornél és Piros kapcsolata új szintre lép, ám Piros már látni véli a gyülekező sötét felhőket. Márk a lánya miatt aggódik, és Angéla segítségét kéri. Vajon miért vitte be az iskolába Noémi a lopott holmikat? Sikerül-e Angélának időben pénzt szereznie üzleti terveihez? Egy nem várt fordulat miatt Szilvia bosszút esküszik Angéla ellen – vajon mit tervez?

Ep.90 90. epizód

Megjelent: 2018-03-16

Kornél nem érti Piros furcsa viselkedését. Vajon miért lett ilyen a lány? Lehel igyekszik segíteni a barátain, de kérdéses, sikerül-e neki. Hajnal még mindig édesapja sokkoló halála miatt bánkódik. Vajon kinek sikerül elfeledtetni vele a múltat? Szilvia elindítja bosszúhadjáratát Angéla ellen. Közben Angéla, Márk és Noémi kellemes délutánja nem várt fordulatot vesz.

Ep.91 91. epizód

Megjelent: 2018-03-19

Kornél elviszi Pirost életük egyik emlékezetes helyére, ahol meglepetést tervez. Hajnal végre elutazhat Párizsba a főzőtanfolyamra. Jánost kétségek gyötrik, hogy Hajnallal tartson-e, és magára hagyja beteg édesanyját, vagy engedje Hajnalt egyedül elutazni, és vállalja egy távkapcsolat kockázatait. Szilvia bosszúja szétszakít két szerető szívet.

Ep.92 92. epizód

Megjelent: 2018-03-20

Lehel arra a következtetésre jut, hogy Kornél megint titkol valamit Piros előtt, és szembesíti az ifjú házmestert az elméletével. Szilvia tagadja, hogy ő állna az erdőben történtek mögött, de a kavarása tovább keseríti az Erdész lányok életét. Hajnal előbb úgy hiszi, nincs semmi esélye, hogy teljesüljenek az álmai, aztán rádöbben valamire, ami sokkolja.

Ep.93 93. epizód

Megjelent: 2018-03-21

Béla elmondja az üzleti tervét Ildikónak, amivel megmenthetné a lovardát. Vajon mit szól Ildikó hozzá? Piros és Kornél szeretnék felvidítani Lehelt, és emiatt Piros semmitől sem riad vissza. Hajnal megtudja, mit titkol előle János, és nincs az igazságtól elragadtatva. Angéla igyekszik úgy szövögetni a szálakat, hogy mégis ő szerezhesse meg a mesés hozományt.

Ep.94 94. epizód

Megjelent: 2018-03-22

Ildikó kételkedik benne, hogy Angéla és Márk tényleg összeillenek. Béla még nem adja fel terveit a lovarda megmentésére. Piros komoly, a jövőjét is érintő lépésre szánja el magát. Képes lesz Lehel egy kis boldogságra találni? Hajnal és János megint találkoznak a Hajnal által csodált ételkritikussal, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy Hajnal szerette volna.

Ep.95 95. epizód

Megjelent: 2018-03-23

Át tudja-e hidalni Karola és Kálmán a köztük lévő különbségeket? Angéla kezdi magányosnak és kihasználtnak érezni magát a Márkkal való kapcsolatában. Vajon meg tudják-e oldani a gondjaikat együtt? Lehelt nem várt udvarló hívja randizni. Piros és Kornél tervet eszel ki arra, hogyan vidítsák fel Richárdot, ám egy váratlan vendég még jól összekuszálhatja a szálakat.

Ep.96 96. epizód

Megjelent: 2018-03-26

Lehet-e a betegsége ellenére boldog Karola? János aggódni kezd a kapcsolata jövőjéért. Hogyan dönt Angéla a körömlakk szabadalomról: eladja a multinak, vagy megtartja magának? Noémi véletlenül elárulja Angéla titkát Márknak. Sikerül-e Szilviának még megmentenie a szépségszalont? Piros óriási dilemma előtt áll, és nehéz eldöntenie, kinek hihet.

Ep.97 97. epizód

Megjelent: 2018-03-27

Karola kockázatos műtét elé néz. Ki mellett dönt János: a szerelme vagy az édesanyja mellett? Piros esélyt kap arra, hogy újra egyesítse Kornélt a családjával. Márk elbizonytalanodik Angéla szándékait illetően. Milyen áldozatot hajlandó Szilvia meghozni, hogy megmentse üzletét? És ki kerül ki végül győztesen a két nő ádáz csatájából: Angéla vagy Szilvia?

Ep.98 98. epizód

Megjelent: 2018-03-28

Karola döntése felkavarja a hozzá közelállókat. Hogyan fogadja Kornél Piros meglepetését? Kiderül, Szilvia miért kezdett a testéből élni, és hogyan vált az egykor vidám tiniből mára egy kőszívű asszony. Úgy néz ki, végleg eldől a szépségszalon sorsa, de biztos megnyugodhat-e a győztes? Angéla rájön, súlyos hibát követett el, amit lehet, már túl késő kijavítani.

Ep.99 99. epizód

Megjelent: 2018-03-29

Angéla ultimátumot ad Márknak. Eléri-e végre Piros a célját, és megbocsát-e Kornél Lilinek? Kornél döntését Angéla is segíti a maga módján. Hogyan alakul Karola műtétje? És milyen változást hoz a műtét eredménye Hajnal és János viszonyában? Péter és Szilvia egy új életre készülnek, de Szilviának előtte még akad egy kis elintézni valója. Vajon mi olyan fontos?

Ep.100 100. epizód

Megjelent: 2018-03-30

Sikerül-e az Erdész lányoknak elrendeznie a köztük lévő viszályokat? Ki mondhatja ki az oltár előtt a boldogító igent? És vajon megkapja-e valaki Tündétől a beígért álomkastélyt? Ki élhet boldogan, míg meg nem hal? És ki az, aki elnyeri méltó büntetését? Hogyan ér véget az Erdész lányok és szerelmeik története? Mindez kiderül az Oltári csajok 100. epizódjából.