1. évad

A Séf meg a többiek 1. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

A Séf meg a többiek sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A Séf meg a többiek sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Zoltán Schneider , Zsombor Jéger , Evelin Dobos ,

Epizód lista

Ep.1 1. rész

Megjelent: 2022-03-19

Döme, az étteremtulajdonos egy vidéki laktanya menzáján felfigyel Milán szakácstudományára, és Budapest legjobb éttermében, a Monet-ban ajánl neki munkát. A Séf nem akar új beosztottat, ezért különböző próbatételek és akadályok elé állítja Milánt. A fiú helyzetét tovább bonyolítja, hogy egy fatális véletlen folytán pont az a Viki az étterem üzletvezetője, akivel Milánnak viharosan végződő egyéjszakás kalandja volt.

Ep.2 2. rész

Megjelent: 2022-03-26

A Monet-ban megjelenik a rivális étterem séfje, Júlia és a Séf specialitását rendeli. Ezt az ételt csak a Séf készítheti el. Csakhogy eltűnik a Séf japán szakácskése, ami nélkül nem hajlandó főzni. Az egész konyha a kést keresi. Milán konfliktusba keveredik az étterem bárpultosával, Krisszel. Viki továbbra sem örül, hogy Milán az étteremben dolgozik és mindent megtesz, hogy kirúgassa.

Ep.3 3. rész

Megjelent: 2022-04-02

A Séf adózási kálváriába kerül. Mikor megtudja, hogy este az adóhivatal egy magas rangú beosztottja rendez náluk bankettet, kapva kap az alkalmon, és megpróbálja lenyűgözni a szigorú adóellenőrt. Milánnak nemcsak egy élő liba megölésével, de Viki betegesen féltékeny volt pasijával is meg kell küzdenie.

Ep.4 4. rész

Megjelent: 2022-04-09

A Séf megtudja, hogy az étterméből valaki jelentkezett a hamarosan megnyíló rivális étterembe szakácsnak. Éktelen haragra gerjed, és egy poligráfos szakember, azaz egy profi hazugságvizsgáló bevonásával próbálja kideríteni, hogy ki az áruló a konyháján. Milánba beleszeret Nati, a fiatal pincérlány, akibe viszont Krisz szerelmes. Félreértések sorozata kezdődik, és a szereplők közt bonyolult érzelmi háló szövődik.

Ep.5 5. rész

Megjelent: 2022-04-16

Milán kihívja egy szakácsversenyre a konyha halspecialistáját, Ferit. Mivel halat kell sütni, Milánnak esélye sincs, de a Séf titokban segít neki, miután Milánra fogadott a versenyben, és be akarja zsebelni a pénznyereményt.

Ep.6 6. rész

Megjelent: 2022-04-23

Új ellenőr érkezik az étterembe, akit - a régi ellenőrrel ellentétben - nem lehet lefizetni, ezért az egész konyha villámgyorsan nekiáll takarítani. Milán és Krisz a raktárt teszik rendbe, és véletlenül kidobnak egy zacskó szarvasgombát, amit a Séf aranyáron vásárolt. A kidobott szarvasgombákat Bertalan, a csavargó találja meg, de csak akkor hajlandó visszaadni őket, ha ingyen megvacsorázhat az étteremben.

Ep.7 7. rész

Megjelent: 2022-04-30

A Séf forró sajttal égeti meg a nyelvét, ezért egyáltalán nem érez ízeket. A speciális mártása botrányosra sikerül, de ezt a konyhában senki nem meri megmondani neki. A Séf azt követeli az embereitől, hogy az igazat és csakis az igazat mondják.

Ep.8 8. rész

Megjelent: 2022-05-07

Egy napra a rivális étterem séfje, Júlia veszi át az irányítást a Séf konyhájában. A nő azt próbálja bebizonyítani, hogy szép szóval és empátiával is lehet irányítani egy konyhát. A szabadnapos Milán segít Vikinek új kutyát szerezni Dömének, és a közös kaland közelebb hozza őket egymáshoz.

Ep.9 9. rész

Megjelent: 2022-05-14

A Séf volt felesége érkezik az étterembe Győző kislányával. Alina épp olyan öntörvényű és szókimondó, mint az apukája, érkezése az egész konyha életét felforgatja. Milán Louis, a francia származású, meleg cukrászmester mellé van beosztva. A fiú Louis mellett sokat tanul, és nemcsak a cukrászatról, hanem önmagáról is.

Nincs kép

Ep.10 10. rész

Megjelent: 2022-05-21

A Séf kap egy fülest, hogy a Fradi a legjobb játékosai nélkül áll ki az Újpest ellen. A Séf életében először a sajátjai ellen fogad _ hogy ezzel nagy pénzt szakítson. Csakhogy a fogadáshoz előbb elő kell teremteni a pénzt. Milán és Viki között folytatódik az adok-kapok, de ezúttal nagyon messzire mennek egymás heccelésében…