3. évad

Family Guy 3. évad (2001)

Vissza a sorozat adatlapjára

Family Guy sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Family Guy sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 22

Főszereplők: Seth MacFarlane , Alex Borstein , Mila Kunis ,

Epizód lista

Ep.1 Vékony fehér csík

Megjelent: 2001-07-11

Brian unalmas életét azzal színesíti, hogy rendőrkutyának áll. Ám időközben drogfüggő lesz, ezért kirúgják a rendőrségtől és elvonóra kerül. Peter azt hiszi, hogy ez egy remek alkalom a nyaralásra és ő is bejut. Mikor kiengedik őket, Brian rájön, hogy valami még hiányzik az életéből és elmegy. 

Ep.2 Brian, a hollywoodi sztár

Megjelent: 2001-07-18

Brian Hollywoodba megy az unokatestvéréhez, ahol önmegvalósításba kezd. Egy neves filmstúdióhoz beajánlják rendezőnek, ám hamarosan rájön, hogy pornófilmeket kellene készítenie. A Griffin-család elugrik hozzá látogatóba, és titokban akarja előlük tartani állását. 

Ep.3 Mr. Griffin Washingtonba megy

Megjelent: 2001-07-25

A játékgyárat, ahol Peter dolgozik, megveszi egy dohánygyár. Petert elég ostobának találják arra a feladatra, hogy elhitesse Washingtonban mindenkivel, hogy a dohányzó játékfigurák nem szoktatják rá a gyerekeket a dohányzásra. 

Ep.4 Egy brit, két brit

Megjelent: 2001-08-01

Egy hurrikán söpör végig Quahogon, aminek köszönhetően Peterék kocsmája bezár, és egy brit pub nyílik a helyén. Tulajdonosa pedig éppen Peter szomszédjába költözik be. Lányát Stewie próbálja leszoktatni brit akcentusról. 

Ep.5 És a győztes...

Megjelent: 2001-08-08

Petert zavarja, hogy Chris pénisze sokkal nagyobb az övénél. Hogy férfiasabbá váljon, csatlakozik egy vadásztársasághoz. Eközben Meg lesz mindenki céltáblája az iskolában, és Lois segít neki a bosszúállásban. 

Ep.6 Halálos életek

Megjelent: 2001-08-15

A házassági évfordulójukon Peter elküldi otthonról Loist, hogy nyugodtan golfozhasson. Ám amikor belecsap a villám, a Halál ismét megjelenik előtte, és arra készteti, hogy változtassa meg az életét. 

Ep.7 Halálos fegyverek

Megjelent: 2001-08-22

Lois önvédelmet tanul, hogy megvédhesse magát és családját az agresszív turistáktól. Azonban ez nem tetszik senkinek sem a családjából. 

Ep.8 A csók utazik a világon

Megjelent: 2001-08-29

Meg a tévéseknél jelentkezik munkára, de az általa kiállhatatlan Neil is ott van. Hogy megszabaduljon tőle, szerelmet hazudik neki, amit viszont élő adásban közvetít a TV. Stewie triciklijét elrabolja egy idősebb srác, de ő kegyetlen bosszút áll érte. 

Ep.9 A szombat esti lovag

Megjelent: 2001-09-05

Peter főnöke a Griffin családdal vacsorázik, mikor váratlanul meghal. A gyár bezár, Peter munka nélkül marad, és ezért nekilát, hogy megvalósítsa régi álmát: lovag legyen. 

Ep.10 A partra vetett hal

Megjelent: 2001-09-19

Mivel még mindig nem talált munkát, Peter úgy dönt, hogy halász lesz. A csónakra való pénzt a banktól szerzi be, ám a bank lefoglalja mindenüket, és csak akkor kaphatják vissza, ha kifizetik a pénzt; ezért Peterék a vérdíja szörnyeteg, Szuronyszáj üldözésébe kezdenek. Eközben Lois a tavaszi szünetben elviszi a tengerpartra Meget, amit viszont ő maga jobban élvez, mint a lánya. 

Ep.11 A sperma küldetés

Megjelent: 2001-10-08

Miután Lois testvére szült Peter és Lois elhatározzák, hogy szeretnének még egy gyereket. Stewie megrémül a gondolattól, és mindent megtesz, hogy Peter és Lois ne jöhessenek össze. Végül egy zsugorítógép segítségével összemegy, hogy elpusztítsa az összes spermiumot Peter heréiben. De meggondolja magát, amikor találkozik saját hasonmásával, és segítségével próbál kijutni a testből. 

Ep.12 Élni vagy halni a tanyán

Megjelent: 2001-11-15

A családnak délre kell költöznie, miután Chris bekerül egy tanúvédelmi programba. Ott Stewie beleszeret a bendzsóba és a country zenébe, Meg lesz a legnépszerűbb lány, Peter és Brian pedig a helyi seriffek lesznek, miközben Peter gyakran megküzd egy mosómedvével és még a városiakat is felhergeli. Chris pedig összebarátkozik egy Sam nevű sráccal, akiről kiderül hogy lány és belezúg Chrisbe. Időközben a bűnöző rájön, hogy Chrisék hova lett, és elindul hogy bosszút áljon a fiún. 

Ep.13 Egy kutyával élni

Megjelent: 2001-11-29

A család meglátogatja Lois szüleit, ahol Peter próbál minél jobban kijönni Mr. Pewterschmidttel, de csak azután sikerül, hogy legyőzi pókerben Ted Turner-t. Ám Brian szerelmes lesz Pewterschmidték versenykutyájába, Fuvallatba. Sajnos kiderül, hogy a kutya terhes, és eltiltják Briant Fuvallattól és a kicsiktől. Végül egy peren Brian megkapja az engedélyt, de csak akkor, ha kasztráltatják. 

Ep.14 Peter Griffin: Férj, apa... testvér?

Megjelent: 2001-12-06

Amikor az ír őseiről magyaráz Chrisnek, Peter rájön, hogy fekete felmenője is van. Rádöbben, hogy ez az őse pont Lois felmenőinek volt a rabszolgája, s ezért bosszúra tör. Eközben Stewie arra készül, hogy egy agykontroll-géppel uralma alá hajtsa az embereket, felhasználva az iskolai pompomlány-csapatot. 

Ep.15 Felkészülni, vigyázz, gurulj!

Megjelent: 2001-12-20

Joe teljesen maga alatt van, amikor nem sikerül elfognia egy menekülő tolvajt. Peter, hogy bátorítsa, benevezi őt egy paralimpiai versenyre. Ám itt sem sikerült túl szép eredményt elérnie, így Peter titokban szteroidokkal kezeli. Mindeközben a gyerekek és Brian huszonhat dolláron veszekednek. 

Ep.16 Egy nagyon különleges Griffin karácsony

Megjelent: 2001-12-21

Karácsony van Quahog-ban, és a nagy készülődés teljesen Lois idegeire megy. Stewie játssza a helyi áruházban a kis Jézust, hogy a Télapó előtt jobb színben tűnjön fel. Peter az ünnepek alatt is mindent megtesz, hogy lássa a KISS-karácsony című műsort. 

Ep.17 Brian az öregmester

Megjelent: 2002-01-17

Brian közmunkaprogram keretében elvállalja egy öreg, megkeseredett nő gondozását. Miután rájön, hogy valamikor híres énekes volt, Brian elhatározza, hogy felvillanyozza. Peter szakállat növeszt, amiben ritka madarak vernek tanyát. 

Ep.18 A borzalomból az őrültségig

Megjelent: 2002-01-24

Stewie színésznek áll, ahol egy Olivia nevű, híres színészpalántával kerül párba. Kettejüknek óriási sikere lesz. Eközben Peterék vendégségbe mennek egy Peter által kimentett férfi családjához, ám amikor kiderül hogy a család nudista egyikük sem lelkesedik. Később viszont Meg beleszeret a nudista fiába. Olivia és Stewie az öregek otthonában volt egy fellépésük ahol összevesznek, hogy Olivia elrontotta az a-hangot. Olivia kilép, ezért Stewie-nek nem lesz nagy sikere ezért teljesen megőrül... 

Ep.19 Összeragadva örökre

Megjelent: 2002-01-31

Lois megelégeli Peter folyamatos féltékenykedését, ezért egy párkapcsolati tanácsadó javaslatára különválnak egy kis időre, hogy más emberekkel ismerkedhessenek meg. Lois ezért elmegy randira Quegmirrel, Peter pedig Neil Goldmannél húzza meg magát, majd pedig randizni viszi Neil híres rokonát, Jennifer Love Hewittal. Közben Stewie egy szupererős ragasztóval véletlenül hozzátapasztja magát Brianhez, és két hét mire megjön a szétválasztó folyadék. 

Ep.20 Irány Európa

Megjelent: 2002-02-07

Stewie megkedveli a Vidám Farm nevű BBC sorozatot annyira hogy úgy dönt elmegy hozzájuk Londonba. Brianre hárul a feladat, hogy visszahozza. Peter és Lois Kiss-koncertre mennek, és kiderül, hogy Lois semmit sem tud az együttesről. Peter kezdetben nagyon dühös Loisra, amíg ki nem derül hogy Lois egyszer lefeküdt a Kiss egyik tagjával. 

Ep.21 Family Guy a rövidek

Megjelent: 2002-02-14

Brian és Stewie műsorvezetésével mutatnak be a rajongók által javasolt legjobb ötleteket a show készítői. No Bones About It (Csontok nélkül) - Peter egy dzsinntől kívánhat bármit, és véletlenül azt kívánja, hogy bárcsak ne lennének csontjai. Supergriffins (Szuper Griffinek) - Griffinék egy radioaktív anyag hatására szuperképességekre tesznek szert. Li'l Griffins - (Mini Griffinek) A gyerekkorú Peter és Quagmire bátorságukról akarják meggyőzni Loist. 

Ep.22 Ha kívánhatnál magadnak egy saját zsidót

Megjelent: 2004-12-10

Peter megismerkedik egy zsidó könyvelővel, és úgy látja, hogy az ő életük nagyszerű. Ezért úgy dönt, hogy Christ is megtéríti zsidónak.