Legjobb soap sorozatok

A legjobb soap sorozatok listája, itt a húsz legjobb soap műfajú sorozatot találod a legjobbak szerint rendezve. Ha szereted az ilyen műfajú sorozatokat akkor itt biztosan megtalálod azokat amelyeket érdemes megnézni, ha pedig mégsem találnád, használd a keresőt ahol több tízezer soap sorozatot találsz.

Soy Luna
8 / 10

Luna életében egy egészen új fejezet kezdődik. Vajon milyen fordulatokat hoz a harmadik évad? Kik kisérik Lunat a felnőtté válás útján?

Tovább

Dinasztiák
8.2 / 10

A Carrington és a Colby család közötti viszály középpontjában vagyonuk és gyermekeik állnak.

Tovább

Baráti viszonyok
10 / 10

A német szappanopera a Lipcsében található "Sachsenklink" kórházban zajlik, az ott dolgozó orvosok és betegek mindennapjaiba enged betekintést. Talán ez is az oka annak, hogy ilyen népszerű lett a sorozat. Három fő karaktere Dr. Roland Heilmann, Dr. Achim Kreutzer és Maia Dietz, de találkozhatunk vendégszínészekkel is. Mint bármely sorozatban, ebben is megtalálhatók a drámai elemek, hazugságok, halál, szerelem, házasságok és hűtlenségek.

Tovább

Melrose Place
5.4 / 10

A hónap tüzes románca Megan és Ryan között zajlik, leginkább egymással törődnek. Peter és Eve rövid úton összeházasodnak, ám Eve múltja egyre több kérdést vet fel. Kyle kutat Eve és Amanda titkai között, de figyelmét egyre inkább eltereli az apaság felelősségének kérdése. Az egészsége miatt nyugtalan Jane és Michael válása elhúzódik. Búcsút kell vennünk a tengerparti háztól, és röpke pillanatra felbukkan a klubban a Hanson együttes is.

Tovább

Ana három arca
7.1 / 10

A sorozat epizódjai napjaink Mexikójában játszódnak, a történet kiindulópontja azonban egy húsz évvel korábbi, szörnyű autóbaleset. Az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik véres lábbal hever, eszméletlenül, a harmadik pedig hiába ébresztgeti a szüleit. A továbbiakban már a felnőtt lányok, három egészen különböző karakter sorsának alakulását követhetjük nyomon: az életerős, örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura a nagymamájukkal élnek, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszik, holott ő egy másik anya gyermekének hiszi magát.

Tovább