Legjobb soap sorozatok

A legjobb soap sorozatok listája, itt a húsz legjobb soap műfajú sorozatot találod a legjobbak szerint rendezve. Ha szereted az ilyen műfajú sorozatokat akkor itt biztosan megtalálod azokat amelyeket érdemes megnézni, ha pedig mégsem találnád, használd a keresőt ahol több tízezer soap sorozatot találsz.

Ellopott szív
8 / 10

Simón feleségét megölik, hogy kivegyék a szívét, és átültessék Camilába, egy gazdag férfi feleségébe. Simón bosszút akar állni, és beleveti magát a szervkereskedelem veszélyes világába. A kétségbeesett keresés során a sors úgy hozza, hogy beleszeret Camilába, a nőbe, aki meggyilkolt felesége szívének köszönhetően maradt életben. A csúcspont akkor következik be, amikor mindketten felfedezik az igazságot.

Tovább

General Hospital
5.6 / 10

Családok, barátok, ellenségek és szerelmesek az életüket megváltoztató eseményeket élnek át a New York állambeli Port Charles nagyvárosában.

Tovább

Soy Luna
7.9 / 10

Luna életében egy egészen új fejezet kezdődik. Vajon milyen fordulatokat hoz a harmadik évad? Kik kisérik Lunat a felnőtté válás útján?

Tovább

Rebelde
8.4 / 10

Hat tinédzser különböző hátterekből és személyiségekkel egy előkelő magániskolába kerül. Viszont egy közös van bennük - a zene szenvedélyes szeretete.

Tovább

Gazdagok és szépek
5.8 / 10

A Gazdagok és szépek (The Bold and the Beautiful), gyakori rövidítése B&B egy 1987-es amerikai szappanopera, William J. Bell és Lee Phillip Bell tollából. Jelenleg ez az egyetlen amerikai szappanopera, amely 30 perces epizódokból áll, és a legjobban hasonlít a brazil szappanoperákhoz. A sorozat jelenleg is fut. Az első epizódot 1987. március 23-án mutatták be, azóta a sorozat a világ legnézettebb szappanoperájává nőtte ki magát, átlagosan 25-26 millió nézővel világszerte.[1] Jelenleg a második legnézettebb napi szappanopera az Egyesült Államokban. A sorozatot eddig 31 Daytime Emmy-díjjal tüntették ki, köztük kétszer, 2009-ben és 2010-ben a legjobb napi sorozat kategóriában. A történet Los Angeles-ben játszódik központjában az elegáns, jómódú Forrester családdal, akik a divatiparban szereztek hírnevet maguknak.

Tovább

Teresa
7.6 / 10

A szépséges, de fondorlatos Teresa mindent meg tesz, hogy meghódítsa a dúsgazdag Arturo-t. Teresa szegény családból származik, de ellenállhatatlan vonzerejével bármelyik férfi fejét képes el csavarni. De mi a fontosabb a szerelem, vagy a gazdagság?!

Tovább

María
7.2 / 10

Maria tizenöt éves korában árván marad, és egy lelkipásztor veszi gondjaiba, aki elintézi, hogy egy jótevője fogadja be a házába szolgálónak. Don Fernando gyámságot vállal Maria felett, és ezzel a lányra haragítja feleségét, Victoriát és az unokahúgát, Sorayát. A helyzet még jobban elmérgesedik, amikor Maria beleszeret Don Fernando fiába, Luis Fernandóba, aki Soraya érdeklődését is felkeltette.

Tovább

Betty, a csúnya lány
8.3 / 10

A sorozat Beatriz Pinzón Solano történetét meséli el, aki kitűnő közgazdász, és pénzügyi szakember, csak egyetlen hibája van: hogy csúnya. Egyetlen barátja volt életében, aki elhagyta őt néhány napi románc után. Nehéz leckével ismerte fel, hogy a szerelmet nem neki találták ki, és egész életében magányosan kell élnie. Ezért míg a szomszéd fiatalok a diszkóban mulatnak, és kísérleteznek a szerelemmel, Betty minden idejét és energiáját a tanulmányainak szenteli, és fényes szakmai karrierre készül. Döntését nagyon helyesli apja, aki túlzottan aggályoskodó és sokat követel a gyermekétől. Betty élete gyökeresen megváltozik, amikor az Ecomoda nevű vállalatnál, az ország legnagyobb divatcégénél kezd el dolgozni. Ott találkozik Armando Mendozával, akibe azonnal beleszeret...

Tovább